top of page

man. 23. maj

|

Storstrømsbroen

Demonstration - Storstrømsbroen

Semco fortsætter med ikke at ville tiltræde vores overenskomst, men bliver ved med at trække den, da de ønsker en discount udgave uden forpligtigelser med med mere fleksibilitet...

Demonstration - Storstrømsbroen
Demonstration - Storstrømsbroen

Tid & sted

23. maj 2022, 09.00 – 14.00 CEST

Storstrømsbroen, Brovejen 12, 4760 Vordingborg, Danmark

Om begivenheden

Hej med jer Jeg er sikker på at Jacob Jespersen kan fortælle stolpe op og stolpe ned om, hvordan Semco ønsker særbehandling og retten til selv at sammensætte sin overenskomst.

Men nu har Semco ovretaget DSS og AC's arbejde på Storstrømsbroen, mønboen og Femern! Vores kolleger blev lovet, at de, som os andre, skulle arbejde under Bygge- og anlægsoverenskomsten.

Det har Semco også accepteret, altså hvis de bare ikke skal have lærlinge, have andre aftaler omkring arbejdstid, anden pensionsordning m.m..

Kort fortalt Semco underbyder de andre firmaer ved at tilbyde vores kolleger andre overenskomst vilkår end resten af landet.

Semco har ikke noget problem med bygge. og anlægsoverenskomsten, så længe de kan vælge det de ikke ønsker fra og erstatte det med elementer fra industriens overenskomst.

Stilladsen har aldrig og må aldrig acceptere overenskomst shopping!

Derfor inviterer vi alle klubberne til demonstration nede ved Storstrømsbroen, hvor der vil være arrangeret demo, grill og en god dag blandt gode kolleger.

Dette bliver første etape i kampen, for at få Semco opdraget og der er behov for så mange kolleger som muligt både til demoen her og når vi byder op til dans senere.

Spørgsmål, kommentarer eller opklarende spørgsmål er velkomne i kommentar sporet. Det her er vigtigt - Jeg håber på en stor og bred opbakning.

Del denne begivenhed

bottom of page